top of page
Vida HiRes-7.jpg

Wie zijn wij?

Familiebedrijf 


Ons verhaal begint jaren terug. Naar 1955 om precies te zijn. Opa Daan Nolten komt vanuit Indonesië naar Nederland. Hij is opgegroeid met de overheerlijke Oosterse keuken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij de rijke smaken aan zoveel mogelijk mensen wil laten proeven. In 1960 begint hij met de verkoop van tempeh. Gewoon vanuit zijn auto. Zijn assortiment wordt al snel uitgebreid met Indische boemboes en sauzen.

 

De auto wordt in 1962 verruild voor een bedrijfsruimte in Arnhem. In 1979 verhuist het bedrijf naar Velp. In dit bedrijfspand leert zoon Dennis van jongs af aan alle kneepjes van het vak.

 

In 1982 neemt Dennis het bedrijf van zijn vader over. Hij neemt meer medewerkers in dienst, waarvan er een aantal tot op de dag van vandaag nog bij Vida werkzaam zijn. Het bedrijf groeit en Dennis besluit in het jaar 2000 te verhuizen naar de Marconistraat in Zevenaar.

 

Hier bereidt Vida niet enkel Indonesische rijsttafelproducten, maar biedt het een uitgebreid internationaal assortiment. Ook de kinderen van Dennis en zijn vrouw Iole blijken hart voor de zaak te hebben. Zij zetten hier hun eerste stappen op de productievloer.

 

In 2016 is het tijd voor een nieuwe stap. Aan de Mega in Zevenaar wordt het huidige, grotere bedrijfspand gebouwd. Hierop volgt in 2020 een aanbouw om de productie van tempeh te vergroten.

 

Vida is met de jaren gegroeid door middel van mond-tot-mondreclame en zo ook de kennis en kunde. De persoonlijke aandacht, flexibiliteit en passie voor het vak zijn nog altijd hetzelfde.

IMG_3088.JPEG
bottom of page