top of page

In handen van

- Familie Nolten

Uw product is in handen van ons team. Iedere dag zetten wij ons volledig in om te zorgen dat consumenten met uw product smaakvol eten op tafel hebben staan. Van de productontwikkeling, het magazijn, de bereiding van sauzen en het inpakken tot aan de service vanuit kantoor; elk onderdeel heeft een eigen functie en draagt bij aan het goede eindresultaat waar wij naar streven.

“Het begint allemaal met productontwikkeling. Onze klant heeft een specifiek product in gedachte en wij adviseren over de verhoudingen, houdbaarheid, verpakkingen en zaken als voedselveiligheid. We ruiken, proeven, voelen en kijken hoe het product oogt. Is alles naar wens, dan sturen wij het product naar het laboratorium voor een controle.”

 

- Wichard & Samantha

"Het bereiden van uw product vergt precisiewerk. Wij werken bijvoorbeeld met verse kruiden die precies afgewogen moeten worden alvorens ze in de ketel gaan. Het zorgt vaak voor een geurexplosie. Ik verklap u uiteraard niet alle keukengeheimen. U kunt er in ieder geval gerust op zijn dat wij alle hygiënemaatregelen in acht nemen. Nog strikter dan voorgeschreven.”

 

- Nick Nolten

“Vanuit kantoor houden wij u op de hoogte van de vordering en zijn wij er om uw vragen te beantwoorden. Uw orders komen binnen en wij zorgen voor een goede levering. Met veel klanten hebben wij over de jaren een goede, informele band opgebouwd.”

 

- Ramon  

“Loop je het magazijn binnen, dan zie je metershoge stellingen. We hebben een grote voorraad aan gedroogde kruiden, verse en gekoelde ingrediënten en verpakkingsmaterialen. Het is een komen en gaan van chauffeurs die grondstoffen leveren en pallets vol smaakvolle producten naar de supermarkten en groothandels rijden.

 

- Cindy

“We hebben veel verschillende, professionele machines om de voedingsproducten te verpakken. Dit doen we met een groot gedeelte van het team. Qua verpakkingsmaterialen kunnen we veel kanten op. De laatste jaren zijn er steeds meer innovatieve technieken bij gekomen om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

 

bottom of page