Over Ons

Productiebedrijf voedingsmiddelen

Vida is een (familie) productiebedrijf dat bestaat sinds 1981. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verpakken van diverse producten als sauzen, dressings, siropen, kruidenmixen en tempeh.

Private label & eigen assortiment

Wij produceren voornamelijk onder private label (A-merken en huismerken). U vindt deze producten in vele supermarktketens en groothandels. Daarnaast hebben wij een klein assortiment aan eigen Indonesische rijsttafelproducten. Deze zijn verkrijgbaar bij toko’s, supermarkten en diverse bedrijven.

Veel is mogelijk

Flexibiliteit kenmerkt ons. Dankzij onze grote diversiteit aan machines, technieken en grondstoffen is het mogelijk om producten en verpakkingen aan te passen aan uw wensen. Heeft u een idee? Wij kunnen dit vertalen naar een houdbaar en stabiel product. Biologisch of clean label? Geen probleem, wij zijn aangesloten bij SKAL. Belangrijk is dat wij zowel grote als kleine aantallen snel kunnen leveren. Betrouwbaar en altijd volgens afspraak!

Hoge kwaliteit & voedselveiligheid

Ons bedrijf voldoet aan de strengste eisen ten opzichte van de voedselveiligheid. Wij voldoen niet alleen aan de H.A.C.C.P. normen, maar wij zijn ook al jaren BRC AA gekwalificeerd. Hierdoor is het mogelijk om aan alle supermarkten te leveren.